Tilaa lauteet netistä

Toimitamme ja asennamme kotimaiset laatulauteet mittatilauksesta kotiisi. Katso kuinka paljon sinun unelmasaunasi lauteet maksavat!

Tilaa lauteet!

96% asiakkaistamme suosittelisi palvelua ystävilleen! (Asiakastutkimus 12/2013)

Tilaa lauteet tai tee tarjouspyyntö

Tällä lomakkeella voit tilata perusmalliset lauteet, jotka on suunniteltu sopimaan yleisimpiin saunatiloihin. Lauteet on helppo asentaa itse mukana tulevilla asennusohjeilla. Tarjoamme myös asennuspalvelun Helsinki-Tampere-akselilla. Lauteet valmistetaan 2-3 viikon sisällä tilauksesta. Jakeluaika on 1-5 päivää toimituksen sijainnista riippuen. Mikäli tarvitset pikatoimituksen, pyydä siitä tarjous lisätietokohdassa.

Lauteiden käyttö- ja huolto-ohjeet
Lauteiden asennusohjeet

Laude on helppohoitoinen. Kannet voi nostaa ylös pesemistä varten ja saunomisen jälkeen kuivumaan. Laudepaketti sisältää lauteiden lisäksi laudekannakkeet, asennusruuvit sekä asennusohjeet.

Uudistimme lauteiden seinäkannakkeen. Uusi piilokannake jää lauteiden taakse piiloon!

Uutta: Saunan lasiovet mittatilauksena

Toteutamme saunoihin kirkkaat tai sävytetyt lasiovet mittatilaustyönä sekä vaihdamme karmit valitsemaasi puulajiin. Pyydä tarjous tai kysy lisää: janne@remonttitiimi.com.

1 Valitse puumateriaali


Huom! Lauteiden runko-osat ovat aina kuusta, joka on materiaaleista kestävin ja edullisin. Kaikki rungon näkyvät osat on päällystetty valitun puumateriaalin viilulla ja istuinosa on täyspuuta.


2 Anna saunan mitat

Saunan mitat

Saunatilan leveys

cm

Saunatilan syvyys

cm

Ylälauteen syvyys

Alalauteen syvyys


Mittaa saunan leveys seinältä, jolle lauteet asennetaan. Useimmissa tapauksissa tämä on ovea vastapäätä oleva seinä, tai pitkänmallisen huoneen takaseinä. Mitan tulee olla paneloidun saunan seinästä seinään. Mikäli saunaa ei ole paneloitu, kerro siitä lisätiedoissa ja anna mitta seinästä seinään sekä arvioitu paneloinnin paksuus.

Lauteiden minimihinta lasketaan 150cm mukaan, mutta lauteet saa myös tätä lyhyempinä. Ylälauteen suositeltu syvyys on 50cm ja alalauteen 40cm.

Kaiteen mitta on 79cm. Mikäli tarvitset erimittaisen kaiteen, ilmoita siitä lisätietokohdassa. Kaidetta on saatavilla 10cm välein.

Saunan syvyys mitataan saunan pidemmän seinän mukaan.

Mikäli saunasi mitat eivät sovi yllä oleviin rajoituksiin, anna saunasi mitat kohdassa Lisätietoja ja pyydä tarjous.


3 Valitse saunan penkki

Penkin leveys

Penkki valmistetaan aina 100% valitsemastasi puulajista. Rahtina tilattuna penkin toimitus ilman kiinnitettyjä jalkoja.


4 Valitse toimitus ja asennus


Alue 1 (Kanta-Häme): Hämeenlinna, Hatttula, Janakkala, Valkeakoski, Akaa, Riihimäki
Alue 2 (Pääkaupunkiseutu): Hyvinkää, Loppi, Vihti, Espoo, Vantaa, Helsinki, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi
Alue 3 (Tampereen seutu): Tampere, Hämeenkyrö, Ylöjärvi, Orivesi, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Pälkäne
Alue 4 (Päijät-Häme): Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Lahti, Padasjoki, Asikkala, Orimattila
Alue 5 (Forssan seutu): Tammela, Forssa, Humppila, Ypäjä, Jokioinen

Toimitus kotiin ainoastaan Manner-Suomen alueella, poislukien Lapin lääni. Jos toimituskohde on Lapin läänissä, saaristossa, sisämaan saaressa, tieverkoston ulkopuolella tai Ahvenanmaalla, kerro siitä lisätietokohdassa ja pyydä tarjous. Ilmoita myös, jos asuinpaikkaasi ei löydy listalta ja haluat asennuksen.

Laudetehdas sijaitsee Hattulassa, osoitteessa Nikkarinkuja 4, 13720 Parola.


5 Lisäpalvelut ja tuotteetVäliritilä on saunan ylä- ja alalauteiden väliin tuleva puuritilä, joka peittää näkyvyyden lauteiden alle ja tekee lauteista kiinteämmän näköiset. Selkänoja tekee lauteilla taakse nojaamisesta miellyttävämpää, ja tekee saunasta viimeistellyn näköisen. Selkänoja kiinnitetään saunan takaseinään ylälauteiden yläpuolelle.


6 Lisätiedot

Voit kirjoittaa alle lisätietoja, kuten toiveesi toimituksen ajankohdasta tai tarkentaa tarjouspyyntösi tietoja. Kerro seinien materiaali, mikäli tilaat lauteet asennettuna.

Huom! Hintalaskurin hinta on lopullinen. Annamme tarjouksen ainoastaan lisäpalvelutilauksista tai poikkeuksellisista ratkaisuista.


7 Yhteystiedot


Lasku lähetetään sähköpostitse. Jos haluat laskun kirjeellä, ilmoita siitä lisätiedoissa. Hinta tarkistetaan koneellisten laskuvirheiden varalta ja vahvistetaan aina tilauksen jälkeen. Lasku toimii tilausvahvistuksena ja se lähetetään, kun tilaus on käsitelty. Asiakas vastaa lauteen kiinnityksen pitävyydestä siten, että paneelin takana on vaneri tai puu, mihin ruuvi kiinnittyy. Tilaus on sitova. Toimitusaika on 2-3 viikkoa.